Halýya çay döküldü Halý Yýkama Gaziemir Sarnýç Ýzmir غسيل السجاد

inat halý yýkama izmir logo
Ýnat Halý Yýkama
 Ýzmir'de Halý Yýkamanýn Adý




Türk Web Ajans

 

     

Ýnat Halý Hizmet Alanlarý Halýya çay döküldü halý yýkama

Gaziemir Halýya çay döküldü halý yýkama Gaziemir Halý Yýkama
 

Karabaðlar Halýya çay döküldü halý yýkama Karabaðlar Halý Yýkama
 

Menderes Halýya çay döküldü halý yýkama Menderes Halý Yýkama
 

Sarnýç Halýya çay döküldü halý yýkama Sarnýç Halý Yýkama
 

Buca Halýya çay döküldü halý yýkama Buca Halý Yýkama

 

Ýzmir Hakkýnda

Ýzmir, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalýk üçüncü þehri. Anadolu Yarýmadasý'nýn batýsýnda, Ege Bölgesi'nin ortasýnda yer alan ve Ýzmir Körfezi çevresinde bulunan þehir, her yýl Ýzmir Enternasyonal Fuarý'ný düzenleyen önemli bir fuar merkezi ve liman kentidir. Yüz ölçümü olarak ülkenin yirmi üçüncü büyük ilidir.[3] Batýsýnda Ege Denizi ve Ege Adalarý, güneyinde Aydýn, kuzeyinde Balýkesir, doðusunda ise Manisa vardýr.

Ýzmir'in batýsýnda denizi, plajlarý ve termal merkezleriyle Çeþme Yarýmadasý uzanýr. Antik çaðlarýn en ünlü kentleri arasýnda yer alan Efes, Roma’nýn imparatorluk devrinde dünyanýn en büyük kentlerinden biriydi. Tüm Ýyonya kültürünün zenginliklerini bünyesinde barýndýran Efes, yoðun sanatsal etkinliklerle de adýný duyuruyordu. Bu maksatla da bu þehre "Güzel Ýzmir", "Eski Ýzmir" ve "la Perle de l'Ionie" (Ýyonya'nýn Ýncisi) deniyordu.

Ýzmir, yatlar ve gemilerle çevrilmiþ uzun ve dar bir körfezin baþýnda yer almaktadýr. Sahil boyunca palmiye, hurma aðaçlarý ve geniþ caddeler bulunmaktadýr. Ýzmir Limaný, Mersin Limaný'ndan sonra Türkiye'nin en büyük limanýdýr. Canlý ve kozmopolit bir þehir olan Ýzmir, uluslararasý sanat festivalleri ve Ýzmir Enternasyonal Fuarý ile de önemli bir yer tutar.

2015 TÜÝK verilerine göre Ýzmir'in nüfusu 4.168.415'tir.

Ýzmir þehrinin adýnýn nereden geldiði konusunda kanýtlanmýþ bir bilgi yoktur. Ancak, bir dönem Bugünkü Ýzmir yöresinde yaþamýþ Erektidler'in Amazonlarla savaþýp galip geldiði; önderleri These'nin de, Amazon kadýný Smyrna ile evlenip, yöresine onun adýný verdiði ve Ýzmir'in adýnýn da Smyrna'dan geldiði en çok kabul edilen görüþtür.

Ayrýca bölgede uzun yýllar hakimiyet kuran Ýyonlarýn lehçesinde kentin adý Smurne, Atina lehçesinde ise Smryna diye yazýlýrdý. Helenler bu kentin adýný Smirni biçiminde telaffuz etmekteydiler. Ancak Smyrna sözcüðü Yunanca deðil, Ege Bölgesindeki birçok yerleþim adý gibi Anadolu kökenlidir. M.Ö 2000 baþlarýna ait Kayseri Kültepe yerleþiminde ele geçen bazý tablet metinlerinde Tismurna adýna rastlanmaktadýr. Tismurna'daki `ti' bir ön ek olup bir kiþi ya da bir yer adýný belirtir. Bundan da Helenler ya da Bayraklý höyüðünü mesken tutanlarýn bu ön eki atýp kente Smurna demiþlerdir. Kentin adý olasýlýkla M.Ö. 3000 ile M.Ö. 1800 yýllarý arasýnda da Smurnu olarak anýlýyordu.

“Ýzmir” kelimesi Eski Ýyon Lehçesi'nde Smyrne, Atina Lehçesi'nde ise Smyrna diye yazýlýrdý. Bugünkü Hellenler bu kentin adýný Zmirni biçiminde telaffuz etmekte, son yýllarda Antik Efes kenti civarýnda da bu adla anýlan bir köy yerleþimi izlerine rastlanmýþtýr. Olasýlýkla Ýzmir'den Efes'e giden bir kraliçenin adýný yerleþtikleri köye de koyduklarý düþünülmektedir ki bununla ilgili bilgilere eski kaynaklarda da rastlanmaktadýr.


 

 

Kaynak : Wikipedia

 

Halýya çay döküldü halý yýkama
Halý Yýkama
Halýya çay döküldü koltuk yýkama
Koltuk Yýkama
Halýya çay döküldü cami halýsý yýkama
Yerinde Halý Yýkama
Halýya çay döküldü Yorgan yýkama
Yorgan Battaniye Yýkama
       
       
Halýya çay döküldü Merdivenci
Apartman Merdiven Temizliði
Halýya çay döküldü stor perde yýkama
Stor Perde Yýkama
Halýya çay döküldü ipek halý þagi halý yýkama
Shaggy (Þagi) Halý Yýkama
Halýya çay döküldü halý overlok
Halý Kenarlarý Overlok
       
       
acil hali yikama-Halýya çay döküldü Karabaðlar - Gaziemir - Menderes - Sarnýç

Fotoðraflarýmýz


Video

Halýya çay döküldü


Randevu Oluþtur
Telefon Et
WhatsApp Baþlat


Türk Web Ajans